Uw auto verkopen? Direct geld voor uw auto

Onze website is bedoelt voor particulieren en of ondernemers die direct hun auto wilt verkopen. Wij hebben al meerderen jaren ervaring in de autobranche en hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er steeds meer partijen als intermedia willen optreden tussen u als verkoper en wij als koper. Door de wilt groei aan automakelaars, autobemiddelaars hebben wij besloten om zelfstandig een online inkoop site voor voertuigen te starten.

Middels onze website “auto-verkopen.nl” kunt u nu direct uw auto aanbieden rechtstreeks aan één ervaren autohandelaar! Wij kopen dagelijks verschillende merken en type voertuigen wij weten als geen ander wat uw auto waard is. Ons bedrijft koopt de auto’s voor zijn eigen bedrijfsvoorraad bij voorkeur rechtsteek van u: de consument! Hierdoor kunnen wij u een hogere prijs betalen als onze online concurrent. Bij ons start u namelijk geen onnodige online verkoop veiling. Nee wij kopen uw auto vandaag nog zonder tussenkomst van derde. Hierdoor kunnen wij gewoon weg sneller werken en meestal ook een beteren inkoopprijs betalen. Want wij betalen geen provisiekosten aan derde laat staan handeling fee!!

Welke auto’s kopen wij zoal?

Wij kopen auto’s; in alle merken en type’s hebben wij belangstelling. Echter geven wij een voorkeur voor voertuigen die tussen de drie en tien jaar oud. Natuurlijk kunt u jongeren voertuigen ook direct bij ons aanbieden. Hiervoor maken wij gebruik van bevriende relatie waar wij al jaren op goeden voet mee samen werken. Naast personen voertuigen kunt u bij ons ook terecht met bedrijfswagens of bestel bussen een hoge kilometerstand is geen enkel probleem.

Wij kopen tevens kapotteauto’s

Naast voertuigen zonder gebreken betalen wij altijd nog een hoge inkoopprijs voor auto met een gebrek. Schadeauto’s of voertuigen met technische mankementen kopen wij graag van u. De waarde van een dergelijk voertuig is nogal afhankelijk van het probleem echter is voor ons geen enkel probleem een belemmering wij hebben altijd interesse in uw auto!

Uw auto snel verkocht

Bij ons is uw auto snel verkocht. Via onze website kunt u uw auto direct aanbieden aan ons auto bedrijf. Wij kopen dagelijks voertuigen in van consumenten en ondernemers. Natuurlijk kopen wij auto’s in tegen handelsprijzen. Echter bent u bij ons wel verzeker van direct geld voor uw auto en hoeft geen weken, laat staan maanden te wachten voor dat de juiste klant zich bij u meld. Wilt u weten welke bod wij op uw auto kunnen doen neem dan contact op met onze inkoper of meld uw auto online aan. Het aanmelden van uw auto kost u niks en is geheel vrijblijvend.

Wanneer u uw auto wilt verkopen is dit vaak een lastig klus. Als de auto gebreken vertoond zullen potentiele kopers wellicht snel afhaken of uw auto alleen willen kopen tegen een bodem prijs. Verkoopt u uw auto particulier dan zal het voertuig moeten beschikken over een geldig APK. Is uw APK keuring verlopen dan zal dit geïnteresseerde doen afschikken. Wij hebben geen problemen met een verlopen APK of een groot mankement ook voertuigen met een kapotte motor kunt u bij ons aanbieden. U krijgt meestal binnen enkele uren maar vaak sneller een goed handelsbod. U bepaald zelf of u hiermee akkoord gaat. Wij verplichten u niks, onze service is geheel gratis.


opkoper mobilhome

Geen urenlange zoekertjes plaatsen, geen ongewenste kopers, geen tussenpersonen. Na akkoord trachten we binnen één werkdag uw auto af te rekenen en op te halen. Alle auto’s komen in aanmerking. Ook auto’s met veel kilometers of een verlopen keuring. Wij komen tot bij u aan huis en bieden u de best mogelijke prijs voor uw wagen! Leasingwagens, bestelwagen, lichte vracht, … Verkoop uw bedrijfsauto bij ons voor een goede prijs! Een kras, een deuk, een ongeval, technische problemen. Contacteer ons, wij kopen immers alle wagens. 4×4 wagens, terreinwagens, camionetten, minibussen… Wij bieden u een eerlijke prijs en zorgen voor een correcte en snelle afhandeling.

Auto verkopen

Auto verkopen? Wij kopen uw auto! Een auto verkopen is een tijdrovende zaak. Daarom bestaat Imexcars.be. Wij kopen uw auto eenvoudig en snel, ongeacht merk, bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Als het nu gaat over personenwagens, bedrijfswagens, terreinwagens, bestelwagens of schadewagens.

Auto opkoper

U wilt uw auto verkopen? Dan ben je bij CenterCars aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van 2e hands auto’s kennen we de markt en weten we wat uw mogelijkheden zijn. Wij zijn actief in héél België en kopen dan ook elke auto uit de regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant. We werken nauw samen met andere dealers, waardoor we aan een razendsnel tempo een deal vinden voor uw 2e hands auto.

opkoper Toyota

AdoCars is gespecialiseerd in de aankoop van tweedehandswagens – ongeacht het type of merk! Wij komen gratis langs om de beste prijs te bieden voor uw oude wagen. Wij kopen: 4X4-wagens en terreinwagens, bedrijfswagens, camionetten en bestelwagens, mobilhomes en Camper, schadewagens, auto’s met verlopen keuring, wagens met véél kilometers, gezinswagens, sportwagens,…